Zwanger, bevallen, een kind

Als je samen een kindje krijgt, gaat je leven heel erg veranderen. Dat is ontzettend leuk en spannend. Maar het brengt ook een hele verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom is het belangrijk dat jij en je partner je zo goed mogelijk voorbereiden op jullie nieuwe leven.

De cursus ‘Zwanger, bevallen, een kind’ is de meest complete zwangerschapscursus in Nederland die je maar kunt bedenken. Speciaal ontwikkeld voor zowel de aanstaande moeder als vader. Gericht op de zwangerschap, de bevalling én op de periode direct na de geboorte. Je krijgt op een actieve manier informatie en tips van professionele begeleiders. Daarnaast worden er praktische oefeningen geboden die je optimaal voorbereiden op de bevalling. De aanstaande vaders zijn hierbij natuurlijk van harte welkom. Zo leren zij hoe zij hun partner het beste kunnen ondersteunen. Ook zijn er bijeenkomsten speciaal voor de vaders.

De cursus houdt niet op als je bevallen bent! Dan zijn er nog een aantal bijeenkomsten om jullie als ‘verse’ ouders zo goed mogelijk te begeleiden naar aanleiding van jullie eerste praktijkervaringen. Wil je jouw kindje de beste start van zijn leven geven?

Cursus Zwanger Bevallen een Kind - Amsterdam
Voor de uitgebreide cursusinformatie. Klik op de onderstaande link.

www.rondomdegeboorte.nl

"Door de cursus ging ik vol zelfvertrouwen de bevalling
tegemoet. In mijn hoofd hadden we al een paar maanden een fantastische dochter. Ze moest alleen nog even geboren worden."

Wessel Ilckenstraat 12 | 3069 ZB Rotterdam