Een kindje krijgen

Als je een kind verwacht, verandert er veel in jouw leven. En in het leven van je partner als je die hebt. Het is een hele leuke, maar ook spannende tijd. Wat gebeurt er allemaal, nu en straks? Hoe kun je je het beste voorbereiden op de bevalling en het ouderschap? Want een baby krijgen, is natuurlijk niet niks.

Op de eerste plaats kan je verloskundige je heel veel vertellen. Er zijn folders, enorm veel boeken, tijdschriften en natuurlijk voorlichtingsbijeenkomsten. Maar stichting Babywerk heeft ook een aantal filmpjes gemaakt. En dat is handig, want die kun jij op je pc, tablet of telefoon bekijken wanneer het jou uitkomt. Op een eenvoudige en leuke manier komen allerlei onderwerpen aan bod. Je ziet wat Ron en Esther meemaken, die hun eerste kindje verwachten. En tegelijk hoor en zie je hoe je je voorbereid op de bevalling, hoe je contact maakt met je baby en hoe je kunt omgaan met drukte en stress. Naast informatie van een verloskundige en kraamverzorgster kun je zelf aan de slag met oefeningen, testjes en ontspanning. Verder luister je naar wat andere aanstaande ouders meemaken. Hoe is het om zo’n klein mensje in je armen te hebben? Hoe is het als je onverwacht zwanger bent? Hoe maak je tijd voor jezelf? Wat gebeurt er als je zwanger bent en ook nog eens gaat verhuizen? Het zijn maar een paar voorbeelden. Nieuwsgierig?

Kijk dan nu op www.eenkindjekrijgen.nl. Daar staan twee voorbeeldfilmpjes die je kunt bekijken. We zijn hard bezig met de laatste verbeteringen. Sinds 2016 kun je hier afleveringen als cadeautje geven aan iemand die je wilt verrassen of natuurlijk aan jezelf.

www.eenkindjekrijgen.nl
Wessel Ilckenstraat 12 | 3069 ZB Rotterdam | KvK 2434185 | RSIN 812885363